Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

18 Ιουλ 2017

Δεν ανησυχεί ο Κλοπ για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ

Η στασιμότητα που παρατηρείται στα μεταγραφικά των «κόκκινων» μετά την προσθήκη των Σαλάχ και Σολάνκε έχει προβληματίσει τον κόσμο της ομάδας, που «φοβάται» ότι η διοίκηση θα ακολουθήσει τη συντηρητική μεταγραφική πολιτική του παρελθόντος. Στην ερώτηση για το εάν η διοίκηση τον στηρίζει οικονομικά, όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους που ο ίδιος έχει θέσει, ο Γερμανός ήταν ξεκάθαρος: «Ναι, 100%! Εντάξει δεν ρώτησα εάν μπορούμε να αγοράσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή άλλους ποδοσφαιριστές από την Μπαρτσελόνα, όμως είναι εντάξει με αυτό.
Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, ούτε πόσους παίκτες πρέπει να πάρει μια ομάδα. Το σημαντικό είναι να ταιριάζει ο ποδοσφαιριστής με την υπόλοιπη ομάδα. Θα δούμε τι θα συμβεί. Είδα και πέρυσι ότι η ομάδα είναι πολύ καλή, ιδίως όταν όλοι ήταν υγιείς! Αυτό μου δημιουργεί καλό προαίσθημα για τη νέα σεζόν». Ο κόουτς των «κόκκινων» έχει τη δική του τακτική και προσέγγιση για το πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα του στο μεταγραφικό παζάρι! Άλλωστε έχει αποδείξει και τις περιόδους που καθοδήγησε την Ντόρτμουντ, ότι δεν «χτυπά» τα κορυφαία ονόματα, αλλά τα… δημιουργεί.