Ο Ταϊλανδός δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League Ο Ουάρντα μένει οριστικά στον ΠΑΟΚ Η Μίλαν θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη Ο Σούμπασιτς...έσωσε τον Βίντα

18 Ιουλ 2017

Τι ψάχνει ακόμα η ΑΕΚ για να "κλείσει" το ρόστερ της

Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές, αποκτώντας άμεσα, παίκτες που δείχνουν έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ωστόσο, είναι δεδομένο, πως οι κινήσεις της Ένωσης, δεν θα σταματήσουν εδώ. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο προσθήκες ακόμα, με τις θέσεις των χαφ και της επίθεσης, να είναι στην πρώτη γραμμή. Το διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Πολωνία, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει σίγουρα βγάλει τα συμπεράσματά του, για τις ανάγκες της ομάδας.
Και μέσα στο επόμενο διάστημα, αυτά, αναμένεται να αναλυθούν με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και να ακολουθήσουν οι ανάλογες κινήσεις. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν μέχρι στιγμής, φαίνεται πως η ΑΕΚ κινείται πολύ ζεστά, για έναν πολυσύνθετο μέσο. Έναν ποιοτικό χαφ, με ικανότητα τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι. Ενώ παράλληλα, «ψάχνεται» και για έναν φορ, με στοιχεία πιθανότατα παίκτη περιοχής. Παρότι δεν μπορεί να αποκλειστεί μια προσθήκη με διαφορετικά στοιχεία. Σαν αυτά του Αραούχο δηλαδή, που ακόμα παραμένει στο «κάδρο». Και θα βρίσκεται εκεί, μέχρι η ΑΕΚ να κλείσει άλλον επιθετικό.
Πηγή: enwsi.gr