Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

18 Ιουλ 2017

Ο Ουάρντα δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Αμρ Ουάρντα να συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο τα πειθαρχικά παραπτώματα του Αιγύπτιου τον έχουν μετατοπίσει στην κατηγορία των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Στον «Δικέφαλο» προσπαθούν να βρουν μία λύση στη συγκεκριμένη υπόθεση, με την πλευρά του παίκτη για την ώρα να… κλωτσάει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, εκτός από την Γκρασχόπερς, της οποίας το ενδιαφέρον επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ και η βελγική Αντβέρπ εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Ουάρντα, στην προσπάθεια της να ενισχυθεί ενόψει της συμμετοχής της στην πρώτη κατηγορία.
Το «ζεστό» και υπαρκτό ενδιαφέρον των Ελβετών και Βέλγων προσέκρουσε στη σθεναρή (για την ώρα) αντίσταση του παίκτη, ο οποίος θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και αρνήθηκε τις συγκεκριμένες προτάσεις. Με το κλίμα στον «Δικέφαλο» για τον Αιγύπτιο να μην είναι καλό, αρχικά για τα πολλά πειθαρχικά του παραπτώματα που αναστάτωσαν την ομάδα, αλλά και για την αδιάλλακτη στάση του στην προσπάθεια να βρεθεί μία λύση για την επόμενη ημέρα της καριέρας του, στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν τις προσπάθειες για να βρεθεί μία λύση.