'Ο Πασχαλάκης πρόσβαλλε τον ΠΑΟΚ' Όχι θεοποιήσεις παικτών, τα κεφάλια κάτω στον Παναθηναϊκό Η ΑΕΚ μπορεί να βασιστεί στον Άλεφ Εργαλείο και...λαχείο ο Καμαρά στον Ολυμπιακό Ο Λοτζέσκι ξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό

2 Ιουλ 2018

Έχασε το ντεμπούτο σε Μουντιάλ γιατί πήγε για...κατούρημα!

Απίστευτη παρασκηνιακή ιστορία από την Εθνική ομάδα του Ιράν. Ο αμυντικός Πέζμαν Μονταζέρι δεν έκανε ντεμπούτο στο Μουντιάλ γιατί την ώρα που ο Κεϊρόζ ζήτησε να περάσει ως αλλαγή, ο παίκτης βρισκόταν στην τουαλέτα για κατούρημα! Το περιστατικό συνέβη την πρώτη αγωνιστική όταν το Ιράν αντιμετώπιζε το Μαρόκο. Ο Μονταζέρι είχε πάρει εντολή να ξεκινήσει ζέσταμα για να περάσει ως αλλαγή και να πραγματοποιήσει έτσι το ντεμπούτο του στο Μουντιάλ. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ για έναν απίστευτο λόγο!
Τη στιγμή που ο Κάρλος Κεϊρόζ ζήτησε από τους συνεργάτες του να φωνάξουν τον Ιρανό αμυντικό να περάσει ως αλλαγή, εκείνος είχε πάει στην τουαλέτα καθώς τον είχε πιάσει κατούρημα! Έτσι ο Κεϊρόζ που βιαζόταν να κάνει αλλαγή, πέρασε άλλον Ιρανό διεθνή στο ματς και έτσι ο Μονταζέρι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί σε παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου.