Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

11 Ιουν 2019

"Γρίφος" το μέλλον του Ντε Χέα

Η πιο καυτή πατάτα αυτή τη στιγμή στο Ολντ Τράφορντ είναι το συμβόλαιο του Νταβίδ Ντε Χέα. Ο Ισπανός πορτιέρο δεν έχει δεχτεί να ανανεώσει, αλλά ούτε και να πωληθεί. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι τον επόμενο Ιούνιο μένει ελεύθερος και από τον Γενάρη θα μπορεί να κλείσει όπου θέλει, δίχως η ομάδα του να έχει οικονομικό όφελος από ένα από τα βαρύτερα χαρτιά του ρόστερ της, ίσως και το πιο μεγάλο.
Επομένως, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αποφάσισε να προχωρήσει σε μία διπλή κίνηση, μήπως και σώσει τελικά την παρτίδα. Η πρώτη επιλογή της είναι να προτείνει στον Ντε Χέα νέο συμβόλαιο με το τεράστιο ποσό των 22,5 εκατ. ευρώ ετησίως, το μεγαλύτερο για τερματοφύλακα στον κόσμο. Εφόσον αρνηθεί, τότε θα προσπαθήσει να τον κάνει να δεχτεί να μετακομίσει στην Παρί, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει 68 εκατ. ευρώ, ώστε να τον κάνει δικό της από τώρα.