Ο Άρης έβαλε τρία γκόλ και λίγα ήταν Εκτός τόπου και χρόνου η ΑΕΚ Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε αλλά θα ενισχυθεί μεταγραφικά Η Λίβερπουλ σήκωσε και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ Μεγάλη η οικονομική ζημιά για την Πόρτο

12 Μαΐ 2019

Αυτόν τον επιθετικό έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός

Ένα από τα βασικά ζητούμενα για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στη θέση του φορ είναι η πλαισίωση του Φεντερίκο Μακέντα με έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Παρότι ο Ιταλός είχε ικανοποιητική σεζόν, δεν πήρε τις βοήθειες που θα περίμενε από τους υπόλοιπους παίκτες της γραμμής κρούσης, οι οποίοι είχαν ως ελαφρυντικό την έλλειψη εμπειρίας και παραστάσεων.
Φέτος, που δεν θα υπάρχει περιορισμός, αφού θα εξασφαλιστεί η άδεια για τη νέα σεζόν, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θα έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια να επιλέξουν τον εκλεκτό τους, ανεξάρτητα από εθνικότητα ή ηλικία. Οι δύο υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος αναζητούν, λοιπόν, έναν παίκτη που θα έχει αρκετές συμμετοχές και γκολ στην ομάδα του (πάνω από δέκα τη σεζόν) την τελευταία τριετία, ενώ βασικό του χαρακτηριστικό θα πρέπει να είναι η ταχύτητα, ώστε να συμπληρώνει τον Μακέντα που είναι πιο βαρύς. Η συγκεκριμένη μεταγραφή, πάντως, είναι πιθανό να γίνει και αρκετά μετά την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού είναι πιο εφικτό να εντοπιστούν καλύτερες περιπτώσεις παικτών και με μικρότερο κόστος.