Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

12 Μαΐ 2019

Σκέψεις για επιστροφή Σιόβα στον Ολυμπιακό

Μια από τις θέσεις που ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ενισχυθεί  ο Ολυμπιακός είναι στο κέντρο της άμυνας. Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. Μέσα σε αυτά ήρθε να προστεθεί αυτό του Δημήτρη Σιόβα της Λεγανιές. Οι Πειραιώτες έχουν άριστες σχέσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News οι εξαιρετικές εμφανίσεις του διεθνή στόπερ στην Ισπανία είναι το μεγάλο πρόβλημα της υπόθεσης.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σιόβας είναι από τους πιο αγαπημένους παίκτες της ομάδας από τη Μαδρίτη. Ο 30χρονος στόπερ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές τους με τις εμφανίσεις του στην Primera Division με τη φανέλα της Λεγανές, όπου δεσμεύεται μέχρι το 2021 και δη με ρήτρα στα 10 εκατ. ευρώ. Αυτό από μόνο του καθιστά πολύ δύσκολη την περίπτωσή του και το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων εστιάζεται για την ώρα περισσότερο στο πόσο θετικός είναι ο Σιόβας να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σημειώνεται πάντως ότι πλέον οι σχέσεις ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη που είχαν δοκιμαστεί για ένα διάστημα, έχουν αποκατασταθεί.