Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

9 Δεκ 2018

Έπαψε το ΟΑΚΑ να είναι απόρθητο κάστρο

Όλα τα… κακά της μοίρας του έχει να αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός. Την ισοπέδωση, την ανθρωποφαγία, την αντιμετώπιση των δικών του λαθών, τους τραυματισμούς, τις συνεχόμενες προβληματικές εικόνες μακριά από το ΟΑΚΑ, αλλά πλέον έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ακόμα. Ένα πρόβλημα που μπορεί να είναι και το πιο σοβαρό από όλα τα παραπάνω.
Οι «πράσινοι» όλα τα προηγούμενα χρόνια στήριζαν πάρα πολλά στην δυναμική του ΟΑΚΑ. το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ήταν και συνεχίζει να είναι απόρθητο κάστρο για τον Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι πως όποτε ο Παναθηναϊκός γνώριζε την ήττα στο «σπίτι» του γινόταν πρώτη είδηση σε όλη την Ευρώπη. Το τελευταίο διάστημα, όπου ο Παναθηναϊκός προβληματίζει γενικά με την απόδοσή του, οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν χάσει μέρος της ενέργειάς τους και στα εντός έδρας παιχνίδια. Και σε αυτό ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του.