Χάος με τα χρέη του Παναθηναϊκού Δεν του πάνε οι τελικοί του Σφαιρόπουλου Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

20 Ιουλ 2017

Στη...μπούκα έχουν τον Στανόγεβιτς στη Θεσσαλονίκη

Όπως είναι γνωστό, πολλοί δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για όσα βλέπουν και ακουν μέχρι στιγμής από τον Στανόγεβιτς και το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Metrosport" έρχεται να βάλει νέες... φωτιές! Συγκεκριμένα, "χτυπάει" τη χθεσινή δήλωση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι βασικός στόχος των Θεσσαλονικέων είναι μόνο το πρωτάθλημα, καθώς μόνο με αυτό μπορεί να ικανοποιηθεί ο Ιβάν Σαββίδης.
Φυσικά, αυτή η δήλωση είναι ξεκάθαρη σπόντα προς τον Στανόγεβιτς, ο οποίος σε συνέντευξή του πριν λίγες ημέρες, τόνιζε ότι θα μιλήσει για... τίτλο, αφού περάσει ένα διάστημα 10 ημέρων...Κάτι που σημειώνει με νόημα στο πρωτοσέλιδό της η γνωστή εφημερίδα, κάνοντας λόγο για 5+1 ημέρες για να φανεί αν θα πει και ο Σέρβος πως ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα...Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως η κατάσταση για τον 43χρονο τεχνικό στον Δικέφαλο μυρίζει... μπαρούτι.
Πηγή: sportdog.gr