Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

20 Ιουλ 2017

Αυτό ήταν το κόστος μεταγραφής του Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με το marca-SL.gr το κόστος της μεταγραφής του Λουτσιάνο Νέβες στον Παναθηναϊκό ξέφυγε από τα νούμερα που αρχικά υπολόγιζαν οι παροικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι ετήσιες αποδοχές του 24χρονου ποδοσφαιριστή, από τις 350.000 ευρώ στην Λεγανιές εκτοξεύονται στις 650.000 ευρώ! Σημειώστε παρακαλώ πως ο παίκτης αξίωσε και έλαβε μπροστά μια άκρως δυνατή προκαταβολή (κοντά στα 200 χιλιάρικα) για να πει το «ναι» και να τζιφράρει στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του «τριφυλλιού».
Βλέπετε, τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού έχουν γίνει γνωστά και εκτός συνόρων και είναι λογικό να έκαναν επιφυλακτικό τον Λουτσιάνο σχετικά με την οικονομική συνέπεια της ελληνικής ομάδας. Κι όπως να το κάνουμε, κλασικά και παραδοσιακά μια γενναία προκαταβολή, άρει σε μεγάλο βαθμό τις επιφυλάξεις και τους όποιους φόβους. Από κει και πέρα εκτός από τα 650 χιλιάρικα στον Λουτσιάνο, ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει 250.000 ευρώ στην Κορίνθιανς (με την βραζιλιάνικη ομάδα να διατηρεί κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 25% του ποδοσφαιριστή) και 150.000 ευρώ για προμήθειες των ατζέντηδων που διατηρούν τα δικαιώματα του παίκτη. Κάτι που σημαίνει πως το συνολικό κόστος της μεταγραφής ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ευρώ! Χρήματα που δεν τα λες και λίγα εν μέσω οικονομικής κρίσης και μνημονίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.