Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

30 Ιουν 2017

Δεν μετράνε τα λεφτά για τον Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποκάλυψε στην εφημερίδα Sportske Νovosti το παρασκήνιο της επέκτασης της παραμονής του στη Χάιντουκ για δύο σεζόν, σημειώνοντας πως είχε καλύτερες προτάσεις, όπως για παράδειγμα από την Καϊσερίσπορ. «Θα μπορούσα να κερδίσω περισσότερα χρήματα στην Καϊσερίσπορ, αλλά μου αρέσει πολύ εδώ στο Σπλιτ. Είμαι χαρούμενος στη Χάιντουκ. Το μόνο που μου λείπει είναι το γκολ. Δεν είναι μυστικό πως είχα προτάσεις και μάλιστα καλύτερες οικονομικά.
Η πόλη είναι υπέροχη, όπως και οι άνθρωποι στο Σπλιτ. Δεν υπήρχε στη σκέψη η επιστροφή στην Ελλάδα». Ο Γκέντσογλου αναφέρθηκε και στον προπονητή του στη Χάιντουκ, Ζοάν Καρίγιο. «Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ο προπονητής μας (σ.σ. Ζοάν Καρίγιο) μου είπε πως με ήθελε στην ομάδα. Από εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μείνω στο Σπλιτ».