Στη Τούμπα αφεντικό είναι ο ΠΑΟΚ Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 'βουνό' να ανέβει Ο Βέλλιος αρέσει στον Λεμονή Ο Λιβάγια μιλάει πάντα...τελευταίος Αν χάνεις τέτοια γκολ, είσαι άξιος της μοίρας σου

30 Ιουν 2017

Διαιτητής έβγαλε...όπλο σε ποδοσφαιριστή!

Ο Καμίλο Γιουστάκιο ντε Σόουζα, αστυνομικός στο επάγγελμα, είχε ως part time ασχολία τη διαιτησία, ωστόσο φαίνεται ότι πολύ δύσκολα να συνεχίσει στο χώρο του ποδοσφαίρου, για να μην πούμε ορθότερα ότι πλέον κινδυνεύει και με ποινικές κυρώσεις. Όλα ξεκίνησαν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βραζιλία το Amador Regional Championship of the Passense League. Σε μια υπόδειξη πέναλτι εις βάρος της ομάδας του, ο Μάρκος Λόπες Βιέιρα χτύπησε έξαλλος το διαιτητή διαμαρτυρόμενος.
                                                                               
Η αντίδραση του τελευταίου ήταν το λιγότερο ακραία. Μπήκε στα αποδυτήρια και επέστρεψε κρατώντας όπλο και χειροπέδες με σκοπό να συλλάβει το δράστη! Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έντρομοι έτρεξαν να κρυφτούν ενώ ο Βιέιρα είχε βρεθεί ήδη... εκτός γηπέδου πηδώντας έναν φράχτη και αναζητώντας καταφύγιο. Ο βοηθός διαιτητή προσπάθησε να κατευνάσει το κλίμα και τελικώς δεν είχαμε κάποιο τραγικό γεγονός.