Ο Ανέστης 'κλείνει' στόματα Τα...μπινελίκια και τα συγχαρητήρια στον Νικολάου Επιτέλους θα σκοράρει ο Πρίγιοβιτς μακριά από την Θεσσαλονίκη; Ο Οζίλ περιμένει κίνηση του Μουρίνιο Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για την Ρεάλ

5 Ιουν 2017

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν πρόταση για τον Τσίμιροτ

Μπορεί​ δημοσιεύματα από τη Βοσνία να έκαναν λόγο για πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ της Βέρντερ Βρέμης για τον Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αν υπήρχε, είναι βέβαιο ότι ο Δικέφαλος θα την είχε αποδεχθεί καθώς είναι πολύ μεγάλο το ποσό και κοντά στη ρήτρα των 6 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Στα γραφεία της Τούμπας είναι αλήθεια πως περιμένουν αυτό το καλοκαίρι πρόταση για τον Βόσνιο.
Αυτό προκύπτει από τις συζητήσεις με τον ατζέντη του που έχει αρκετές επαφές με συλλόγους της Μπουντεσλίγκα (κάπως έτσι προέκυψε η φήμη για Βέρντερ) και θέλει να εκμεταλλευτεί την παρουσία του "Τσίμι" στη εθνική Βοσνίας. Αυτός είναι και ο λόγος που στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει προεργασία για την απόκτηση δύο και όχι μόνο ενός μέσου στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.