Ο Παπαγιάννης ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ Η Έβερτον βλέπει τον Ζιρού στη θέση του Λουκάκου Πανευτυχής στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος Ο Μαρινάκης έφερε ρεκόρ στα διαρκείας της Νότιγχαμ Μια...αγελάδα διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα!!

5 Ιουν 2017

Η ΑΕΚ μένει "γυμνή" στην επίθεση

Η ΑΕΚ εκεί που έχει στοχεύσει για τις μεταγραφές της, είναι όντως στα εξτρέμ με την φυγή των Βάργκας και Πατίτο (μαζεύει πολλές πιθανότητες πλέον), η ομάδα μένει γυμνή στις συγκεκριμένες θέσεις με μοναδικό μόνο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, κάτι που σημαίνει, ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να προστεθούν τουλάχιστον δυο, ή ένας σε περίπτωση που παραμείνει ο Πατίτο. Στην γραμμή κρούσης, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ο Σέρχιο Αραούχο αποχαιρέτησε και παραμένει ερωτηματικό αν γυρίσει στην ομάδα, ο Τόμας Πέκχαρτ φαίνεται πως αποχαιρετάει την Ένωση, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Χρήστο Αραβίδη.
Οι σίγουροι που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ο Ούγκο Αλμέιδα, αλλά και ο νεοαποκτηθείς νεαρός φορ, Γιώργος Γιακουμάκης. Γι’ αυτό και ο Δικέφαλος θα κοιτάξει για ακόμα έναν επιθετικό που θα προοριστεί για βασικός (στην προκειμένη περίπτωση θέλει Αραούχο, αλλά είπαμε είναι ερωτηματικό), ενώ δεν αποκλείεται να ψάξει και για έναν επιθετικό που θα μπορεί να χρησιμοποιείται και στα άκρα.