Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

10 Μαΐ 2017

"Δεν θα αφήσουμε τα κέντρα εξουσίας να ρίξουν τον Ηρακλή"

Ο Ηρακλής εξασφάλισε την παραμονή του στη SuperLeague, εντός αγωνιστικών χώρων, με τον Νίκο Καγιούλη να υποστηρίζει στον ραδιοφωνικό σταθμό arena FM, πως κάποιοι θέλουν να ρίξουν την ομάδα, σημειώνοντας πως ο Λεβαδειακός θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. «Ο Ηρακλής πλέον έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε περιπέτειες. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα αν και ορισμένα κέντρα προσπαθούν να ρίξουν τον Ηρακλή παρόλο που έχει σωθεί βαθμολογικά και με την αξία του.
Αυτοί προσπαθούν να βρουν τρόπους για να σώσουν τις ομάδες που θέλουν. Άλλωστε έχει γίνει και κατά το παρελθόν με θύμα τον Ηρακλή. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε νόμιμοι. Έχουμε πληρώσει τον ποδοσφαιριστή την καθορισμένη ημερομηνία και νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ο παίκτης δημόσια πως έχει εξοφληθεί και με μετρητά και με συναλλαγματικές. Μάλιστα, σε περίπτωση δίκης θα έρθει κι ως μάρτυρας για να καταθέσει όπως και ο μάνατζέρ του. Όπως και να έχει όμως, εμείς δεν παύει  να ανησυχούμε για όλα όσα γίνονται εις βάρος του Ηρακλή». Για την διοικητική αδυναμία του Ηρακλή, είπε: «Εντάξει, δεν είμαστε πανίσχυροι αλλά εμείς που είμαστε εκεί αυτή τη στιγμή κι όσοι αγαπάν τον Ηρακλή δεν θα αφήσουμε τα κέντρα εξουσίας να ρίξουν την ομάδα σε άλλη κατηγορία. Μας είχαν ξεγραμμένους εξ αρχής και υπολόγιζαν χωρίς τον Ηρακλή που για ακόμη μία φορά απέδειξε πως δεν πεθαίνει. Αυτό δεν τους άρεσε και τώρα προσπαθούν να μας ρίξουν με άλλους τρόπους».