Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

10 Μαΐ 2017

Τρέχει τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Ο Φρανσουά Μοδέστο τρέχει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και φέρεται τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται σε επαφή με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους των «ερυθρολεύκων». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ταξίδεψε στη Γαλλία, όπου είχε επαφές με ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει και έχει εντάξει στη μετεγγραφική του λίστα.
Ο Μοδέστο θέλει να κλείσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, τις οποίες θεωρεί ως εξαιρετικές προσθήκες για το ρόστερ της ομάδας, ακόμα και πριν ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή στους «ερυθρολεύκους». Δημοσιεύματα αναφέρουν πως στη λίστα του Μοδέστο βρίσκεται το όνομα του Φλοράν Μεντί της Χάβρης, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες. Ο Κορσικανός φέρεται να έχει και άλλα ονόματα στη λίστα του για τη συγκεκριμένη θέση, όπως επίσης και για τις υπόλοιπες θέσεις, για τις οποίες ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί.