Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

10 Μαΐ 2017

Η ΑΕΚ θέλει να πάρει εκδίκηση στη Τούμπα

Όσο περνούν οι μέρες από τον τελικό-παρωδία του Πανθεσσαλικού, η στεναχώρια και η πίκρα στην ΑΕΚ αφήνουν την θέση τους στον θυμό. Και αυτό διότι πλέον με καθαρό μυαλό, όλοι στην ΑΕΚ αντιλαμβάνονται το τι έγινε, για να χαθεί αυτό το τρόπαιο. Ένα τρόπαιο που όπως τόνιζαν στα αποδυτήρια της Ένωσης, «έπρεπε να πάει στον ΠΑΟΚ». Με αφορμή την κλήρωση στα πλέι οφ που τους φέρνει την Κυριακή κιόλας, ξανά απέναντι στον ΠΑΟΚ, στις μεταξύ τους συζητήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ έλεγαν πως η Ένωση θα πρέπει να κρατήσει στο μυαλό της όσα έγιναν ή δεν έγιναν στον τελικό και να παρουσιαστεί στην Τούμπα, με… μάτι που γυαλίζει.
Με διάθεση και πείσμα για αγωνιστική εκδίκηση. Παίρνοντας τη νίκη από τον ΠΑΟΚ και δίνοντας παράλληλα τις απαντήσεις τους προς όλους, καθώς δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και τα όσα «κυκλοφόρησαν» μετά το ματς, από πλευράς ΠΑΟΚ. Τα οποία μπορούν να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στους «κιτρινόμαυρους», για το παιχνίδι της Τούμπας που έρχεται.