Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα Οι Βέλγοι δίνουν 'μάχη' για τον Ένγκελς Στον ΠΑΟΚ όλοι οι παίκτες έχουν τιμή πώλησης Πριμ στους Γάλλους για την κατάκτηση του Μουντιάλ Μέσι και Ρονάλντο αντίπαλοι και στη...φοροδιαφυγή!

10 Μαΐ 2017

Το ασύλληπτο ρεκόρ του Παναθηναϊκού

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος βόλεϊ από τον ΠΑΟΚ διατηρεί σε «πράσινα» χέρια ένα ασύλληπτο ρεκόρ, καθώς ο Παναθηναϊκός παραμένει ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος ο οποίος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, στα τρία πιο δημοφιλή σπορ, την ίδια σεζόν. Όπως αναφέρει μάλιστα και η σελίδα του λευκώματος «Και Χιλιάδες Τίτλοι», το «τριφύλλι» έχει φτάσει σε αυτό το επίτευγμα όχι μία, αλλά πέντε φορές στο διάβα της ιστορίας του, τις περιόδους 1920-21, 1971-72, 1976-77, 1983-84 και 2003-04.
Ο Παναθηναϊκός, ακόμα και σε περιόδους παρακμής σε ό,τι αφορά τα ομαδικά του σπορ, καταφέρνει και κρατάει στην κατοχή του ρεκόρ όπως αυτό, καθώς και πολλά άλλα, όπως εύστοχα παρατηρείται στην ανάρτηση του facebook group του «Και Χιλιάδες Τίτλοι», λεύκωμα το οποίο εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί!