Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

25 Μαΐ 2019

Το προπονητικό ζήτημα "πάγωσε" τις μεταγραφές στην ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ τελείωσε από την ΑΕΚ σε μία περίοδο που άρχισαν να φαίνονται οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας πιο ξεκάθαρα και να «ζεσταίνονται» οι μηχανές. Με τον Ισπανό προπονητή να συμμετέχει στις μεταγραφικές συζητήσεις προτείνοντας, απορρίπτοντας και διερευνώντας περιπτώσεις παικτών, μοιάζει πλέον αδύνατο να προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως σταματούν οι συζητήσεις με παίκτες κοινής αποδοχής, που όποιος κι αν κάθεται στον κιτρινόμαυρο πάγκο, θα γίνει προσπάθεια για να φορέσουν την φανέλα της ΑΕΚ την νέα σεζόν (βλ. Πόνσε). Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και το επιτελείο του κρατούν επαφή με τις υποθέσεις που έχουν προχωρήσει, όπως αυτή του Άλεφ, του Βράνιες και του Αργεντινού επιθετικού, δίχως όμως να γίνονται καθοριστικές κινήσεις που θα έφερναν τις διαπραγματεύσεις στο θετικό ή αρνητικό τέλος τους. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον προπονητή της επόμενης χρονιάς της Ένωσης, τα μεταγραφικά παγώνουν δίχως όμως και να «καίγονται». Το… βάρος πέφτει στο προπονητικό ζήτημα και έτσι εξελίξεις αναμένονται άμεσα για να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.