Ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ Στηρίζουν τον Αναστασίου στον Ατρόμητο Έβαλε γκολ και ξέσπασε σε κλάματα! Πήγε για 'high five' και...γκρέμισε την εξέδρα! Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

25 Μαΐ 2019

Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ο πρώτος "πράσινος" υποψήφιος προς ...πώληση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μεταγραφική "βιτρίνα" του Παναθηναϊκού. Αν και οι Πράσινοι δεν έχουν βάλει πωλητήριο σε κανέναν ποδοσφαιριστή τους, η πολιτική του συλλόγου παραμένει η ίδια: "όλοι πωλούνται στην κατάλληλη τιμή".
Ιδιαίτερα όταν τα οικονομικά προβλήματα του κλαμπ δεν έχουν λυθεί και ουσιαστικά είναι αναγκαία η πώληση παικτών για να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων βρίσκεται στη λίστα ορισμένων συλλόγων της κεντρικής και της βόρειας Ευρώπης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Το ενδιαφέρον είναι σε θεωρητικό επίπεδο, ενώ δύο εκπρόσωποι ξένων συλλόγων απλά ρώτησαν τους Πράσινους για την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή. Η τιμή που άκουσαν, μάλλον τους απογοήτευσε, αφού οι Πράσινοι αξιώνουν ένα ποσό που πλησιάζει τα 3 εκ. ευρώ.