Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Με Αλαφούζο κανονικό ρόστερ δεν θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Η Τσέλσι ζητάει 'χρυσάφι' για τον Αζάρ

3 Ιουλ 2018

Ο Χατζηισαϊας απέρριψε την Λέγκια για τον Ατρόμητο

Η Λέγκια Βαρσοβίας, σύμφωνα με το marca-SL.gr, εξέτασε την προοπτική απόκτησης του Δημήτρη Χατζηισαϊα, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στον ΠΑΟΚ μέχρι και το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής «ψήνεται» στην ιδέα της μεταγραφής του σε κλαμπ του εξωτερικού, στην προκειμένη περίπτωση δεν…τρελάθηκε με το ενδιαφέρον της Λέγκια και συν τω χρόνω, δεν έδειξε διατεθειμένος να συζητήσει επί της ουσίας για την μετακόμισή του στην Πολωνία.
Κι ας υπάρχει το δέλεαρ της συμμετοχής του συλλόγου από την Βαρσοβία στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου.  Ο Χατζησαΐας έριξε άκυρο στους πρωταθλητές Πολωνίας, όχι όμως και στον Ατρόμητο που ποτέ δεν έπαψε να τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και να επιδιώκει τον εκ νέου δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ, διατηρώντας ανοιχτή γραμμή με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την συγκεκριμένη υπόθεση.