Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τις...ανάσες του Βιεϊρίνια Δύσκολος ο επαναπατρισμός του Κλάους, αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του Στη Γκενκ το σκέφτονται για τον Ουάρντα Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

3 Ιουλ 2018

Ανησυχεί ο κόσμος του Άρη για τις μεταγραφές

Ο Αρης έχει ακόμα σημαντικά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα και η αλήθεια είναι πως στις τάξεις του κόσμου επικρατεί μία… ανησυχία. Ως ένα βαθμό μάλιστα μπορεί να κριθεί ως υπερβολική, καθώς υπάρχει ακόμα χρόνος για να κλείσουν οι «τρύπες» στο ρόστερ. Στον Άρη αντιλαμβάνονται αυτή την ανησυχία, αλλά φροντίζουν παράλληλα να είναι καθησυχαστικοί, σχολιάζοντας πως «όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Δεν βιαζόμαστε. Θέλουμε να πάμε στα σίγουρα». Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε γίνεται και ο καθημερινός «έλεγχος» των υπευθύνων του μεταγραφικού σχεδιασμού στις προτάσεις παικτών που φτάνουν στα χέρια του Ερέρα. Αυτό μάλιστα που αφήνουν να εννοηθεί είναι πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται στην τελική του φάση και από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα δοθεί συνέχεια στις ανακοινώσεις.