Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

26 Ιουν 2018

Οι τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ απειλούν να μη κατέβουν στο πρωτάθλημα

Οι έξι ΠΑΕ από αυτές, που μέχρι στιγμής δεν έχουν συμφωνήσει για τηλεοπτικό συμβόλαιο, άδραξαν την ευκαιρία και πραγματοποίησαν τη δική τους συνάντηση για το κρίσιμο θέμα που τις απασχολεί. Κοινή απαίτηση όλων των εμπλεκόμενων είναι να βρεθεί ικανοποιητική λύση και μέχρι να προκύψουν θετικές εξελίξεις, όλες οι ομάδες δείχνουν αποφασισμένες να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με σοβαρές εκκρεμότητες ανοιχτές.
Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, μετά την παρουσία του στο ραντεβού που έγινε στον ΣΚΑΪ και ήταν παρόντες οι Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός, Άρης (αλλά έλειπε η Ξάνθη), τόνισε χαρακτηριστικά για το ζήτημα: «Δεν είναι δυνατόν κάτω από αυτές τις συνθήκες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε αποφασισμένοι να μην κατέβουμε».