Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

26 Ιουν 2018

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει τον Σισέ

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει τον Σισέ, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει για έναν από τους δύο βασικούς στόπερ, ενώ και στο λιμάνι είναι ξεκάθαροι ότι για να φύγει ο Αφρικανός οι απαιτήσεις είναι 12+ εκατ. ευρώ. Πάντως οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για νέα προσπάθεια της Μπενφίκα να τον εντάξει στο δυναμικό της. Το είχε επιχειρήσει και τον χειμώνα, αλλά η πρόταση των 6 εκατ. ευρώ βρήκε… τοίχο.
Οι «Λουζιτανοί» έκαναν την κίνησή τους και πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά ξαναβρήκαν εμπόδια. Γι’ αυτό το λόγο έσπευσαν να αποκτήσουν τον Λέμα που έμεινε ελεύθερος από την Μπελγκράνο. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πληροφορία που θέλει το Ανόβερο να εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από τον Ολυμπιακό στην πρόταση που έκανε για την απόκτηση του Σισέ. Η πρόταση φέρεται να άγγιξε τα 6 εκατ. ευρώ. Η αλήθεια είναι πάντως ότι μία ομάδα φαίνεται ότι «καίγεται» για την απόκτησή του. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Γαλατάσαραϊ, η οποία όμως ακόμα δεν έχει κάνει την κίνησή της.