Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

6 Σεπ 2017

Ευρωπαϊκά μάτια πάνω στους παίκτες της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε κατά μια έννοια στην ελίτ της Ευρώπης, συμμετέχοντας σε ομίλους μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, βρίσκοντας όμως παράλληλα και την χαμένη της ευρωπαϊκή αίγλη, που είχε χάσει εδώ και σχεδόν 6 χρόνια. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα ότι και οι παίκτες της ΑΕΚ, ανεβαίνουν αγωνιστικά επίπεδο, έχοντας ως αναμενόμενο και τα ευρωπαϊκά μάτια που θα προσελκύουν απ’ εδώ και στο εξής με βάση την απόδοση τους. Ήδη οι Γιάκομπ Γιόχανσον και Όγκνιεν Βράνιες είχαν προσεγγιστεί από ομάδες του εξωτερικού, για πιθανή μεταγραφή τους την μεταγραφική περίοδος που μας πέρασε, που ειδικότερα στην περίπτωση του Σουηδού χαφ η ΑΕΚ απέρριψε, δυο χαμηλές προτάσεις για τον ίδιο.
Οι συγκεκριμένοι δυο ποδοσφαιριστές πρόκειται για την αρχή του ενδιαφέροντος που θα προκαλέσουν οι παίκτες της Ένωσης, αφού ήδη κάποια ευρωπαϊκά μάτια έχουν βάλει στην λίστα τους και τους Κώστα Γαλανόπουλο και Αντρέ Σιμόες, έπειτα απ’ τις πολύ καλές τους εμφανίσεις στα ματς με την Μπριζ, περιμένοντας να τους τσεκάρουν και στους υπόλοιπους αγώνες της διοργάνωσης. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι στα παιχνίδια των ομίλων αρκετά θα είναι τα βλέμματα που θα τραβήξει η ΑΕΚ, αν συνδυαστεί και με μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αφού ήδη υπάρχει μέσα στον ευρωπαϊκό χάρτη παρακολούθησης κάποιων ομάδων, για τους παίκτες που έχει στο ρόστερ της. Αρκεί βέβαια ο Δικέφαλος, να προλάβει να διασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα δικαιώματα του, ώστε να μην έχει προβλήματα με πωλήσεις παικτών κλπ, σε χαμηλότερη τιμή απ’ την αξία τους, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Γιάκομπ Γιόχανσον, που παίζει ο ίδιος ο Σουηδός το δικό του παιχνίδι, όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2018.
Πηγή: aek1924.gr