Άλλαξε κάτι από τις συχνές διακοπές του πρωταθλήματος; Δυσαρεστημένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού  Χωρίς τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ θα ήταν στα...βράχια Ο Τζέιμς δεν βάζει τρίποντο ούτε με...αίτηση Η ομάδα του ισοφάρισε και ο Μαραντονα...τρελάθηκε

6 Σεπ 2017

"Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Μαραντόνα με τον Πελέ"

Ο Πελέ στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού εταιρίας αναφέρθηκε στο αιώνιο δίλημμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αναφορικά με το εάν είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής συγκριτικά με τον Μαραντόνα. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον Μαραντόνα τον απασχολεί τόσο πολύ αυτό το θέμα. Δεν μπορούμε να πούμε πως ο Μαραντόνα ήταν καλός κεφαλοσφαιριστής. Δεν πέτυχε γκολ με κεφαλιές. Δεν μπορούμε να πούμε επίσης πως ήταν πολύ καλός και με τα δύο πόδια γιατί δεν σούταρε με το δεξί του πόδι, αλλά κυρίως με το αριστερό», ανέφερε αρχικά ο «βασιλιάς» Πελέ σημειώνοντας πως πολλές φορές το ρίχνει στο χιούμορ όταν τον ρωτούν για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.
«Όταν ο κόσμος κάνει συγκρίσεις αστειεύομαι με όλα αυτά. Για μένα ήταν σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Μαραντόνα με τον Πελέ». Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την Βραζιλία ισχυρίστηκε πως είναι φίλος με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. «Είμαστε φίλοι, πάντα αστειευόμαστε. Πάντα του λέω: 'Μαραντόνα για να φτάσεις στο επίπεδο του Πελέ πρέπει να σκοράρεις πάνω από 1.000 γκολ και εκείνος απαντάει: 'Δεν μπορώ τώρα, αλλά δεν πειράζει».