Ο Ταϊλανδός δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League Ο Ουάρντα μένει οριστικά στον ΠΑΟΚ Η Μίλαν θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη Ο Σούμπασιτς...έσωσε τον Βίντα

18 Σεπ 2017

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εκμεταλευτεί τον Πρίγιοβιτς

Με παροιμιώδη συνέπεια σκοράρει ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από τον Ιανουάριο που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι είχε 10 γκολ σε 20 παιχνίδια και φέτος 4 σε 8, συνολικά 14 τέρματα σε 28 συμμετοχές. Με απλά λόγια, ένα γκολ ανά δύο ματς. Μόνο που φέτος η μπάλα δεν φθάνει το ίδιο εύκολα στον Σέρβο φορ. Πιο πρόσφατη απόδειξη το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. "Αν μου έρχεται η μπάλα 6, 7 φορές, θα κάνω 4-5 τελικές. Το Σάββατο μου ήρθε μια φορά και έβαλα ένα γκολ", δήλωσε ο ίδιος, ως MVP, μετά το παιχνίδι, αναδεικνύοντας το πρόβλημα τροφοδότησής του.
Τον επιβεβαιώνει, μάλιστα, η στατιστική. Στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, έκανε 10 γκολ σε συνολικά 28 τελικές προσπάθειες. Όλα αυτά σε 1224 αγωνιστικά λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πρίγιοβιτς είχε μια τελική ανά 43,7 λεπτά συμμετοχής. Φέτος, ως τώρα, οι τελικές του Πρίγιοβιτς έρχονται πιο αραιά. Για την ακρίβεια, ο αντίστοιχος μέσος όρος έχει φτάσει στη μία τελική προσπάθεια ανά 48,4 λεπτά συμμετοχής. Πώς προκύπτει αυτός ο αριθμός; 726 αγωνιστικά λεπτά, 15 τελικές και 4 γκολ. Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ αποτελεσματικό επιθετικό όπλο που δεν έχει καταφέρει ακόμη να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο κι αν το κάνει, μπορεί να αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας.
Πηγή: sport24.gr