Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

18 Σεπ 2017

Ο Άρης στα...ραντάρ της ΦΙΦΑ

Στα ραντάρ της FIFA βρίσκεται εσχάτως ο Άρης, με την Διεθνή Ομοσπονδία να ζητά πληροφορίες από την ΕΠΟ σχετικά με τους Θεσσαλονικείς, κατόπιν προσφυγών ξένων παικτών που διεκδικούν τα οφειλόμενά τους. Η FIFA θέλει να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο τον Άρη, καθώς η Διεθνής Συνομοσπονδία έχει ήδη αποστείλει σχετική επιστολή στην ΕΠΟ, ώστε να συλλέξει περαιτέρω πληροφορίες για τους Θεσσαλονικείς. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζήτησε να ενημερωθεί για το κατά πόσο ο Άρης έχει νόμιμη διαδοχή και ακολούθως αν συμμετέχει ενεργά σε κάποια εγχώρια διοργάνωση, υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας.
Το ενδιαφέρον της FIFA προφανώς κινητοποιείται από τις προσφυγές ξένων ποδοσφαιριστών του Άρη που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, με την ΠΑΕ πάντως να έχει διαλυθεί , μηδενίζοντας το… κοντέρ στην ερασιτεχνική κατηγορία. Έτσι η ΕΠΟ ενημέρωσε για την κρατούσα κατάσταση στο στρατόπεδο των Κιτρίνων, με την ομάδα να αγωνίζεται πλέον στην Football League, αφού προηγήθηκε η σύσταση νέας εταιρίας.