Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Αραούχο στην ΑΕΚ; Τα πλάνα του Ολυμπιακού για την νέα περίοδο ''Ματιές'' του ΠΑΟΚ σε Έλληνες του εξωτερικού Η Λίβερπουλ δεν αφήνει τον Μανέ να φύγει Οι ''μνηστήρες'' του Γκέτσε

13 Φεβ 2020

Η άμυνα του Ολυμπιακού προβληματίζει τον Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη "φλόγα" στο Καραϊσκάκη απέναντι στη Λαμία. Αναγκάστηκε, μέσα στο γήπεδό του, να κυνηγά το σκορ, έπειτα από ένα φθηνό γκολ, το οποίο δέχθηκε, στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να πρέπει να ψάξει το γκολ της ανατροπής. Έχει συμβεί ξανά, αλλά σίγουρα δεν είναι σύνηθες.
Και ο τρόπος που ήρθε δημιούργησε έντονο προβληματισμό. Ο Αντέτζο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού, μέσα σε μία… θάλασσα από ερυθρόλευκους. Αυτό και μόνο προδίδει μία έλλειψη συγκέντρωσης, από τους παίκτες του Μαρτίνς, αφού κανείς από όσους ήταν γύρω από τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας, δεν αντέδρασε όπως έπρεπε, για να "καθαρίσει" τη φάση και να σώσει το γκολ της Λαμίας. Ο Μαρτίνς έδειχνε, μετά το ματς, ιδιαιτέρως προβληματισμένος, από την αντίδραση της ομάδας του, στο 0-1. Είναι σίγουρα, αυτό, ένα θέμα, το οποίο θα συζητηθεί έντονα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Και έτσι πρέπει, βέβαια, ώστε να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο τέλος.
Πηγή: gavros.gr