Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

2 Ιουν 2019

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να αλλάξει τα δεδομένα για τον Φορτούνη;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γουέστ Χαμ κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό πριν από λίγες μέρες για τον Φορτούνη. Αυτή άγγιζε τα 8 εκατομμύρια ευρώ και δεν έγινε αποδεχτή από τους Πειραιώτες. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπήκαν καν στη διαδικασία συζητήσεων για ένα τέτοιο ποσό. Στο λιμάνι πιστεύουν ότι ο Κώστας Φορτούνης αξίζει πολλά περισσότερα.
Αυτή την άποψη φαίνεται πως έχουν και οι άνθρωποι της Αγγλικής ομάδας. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι τα «σφυριά» θα επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση. Η λονδρέζικη ομάδα επιθυμεί να δώσει 15 εκατομμύρια λίρες, ήτοι 17 εκατομμύρια ευρώ για τον Φορτούνη και, αναγκαστικά, με τέτοιο ποσό οι Πειραιώτες θα καθίσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Στο λιμάνι θέλουν να ανανεώσουν με τον παίκτη, ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει, αλλά μια τέτοια προσφορά και η προοπτική να αγωνιστεί στην Premier League, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.