Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

2 Ιουν 2019

Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται κοινό διαρκείας για ΠΑΕ και ΚΑΕ

Σύμφωνα με τη Live Sport, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν σκέψεις να εκδοθεί κοινό εισιτήριο διαρκείας για ΠΑΕ και ΚΑΕ, δηλαδή θα δίνεται η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας πληρώνοντας μία κάρτα να παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας, ενισχύοντας παράλληλα και τον Ερασιτέχνη με τη συνδρομή του.
Πρόκειται για μία εξέλιξη που πιστοποιεί ότι οι σχέσεις της ΠΑΕ και της ΚΑΕ έχουν βελτιωθεί αρκετά μετά την περσινή τους κόντρα. Παράλληλα, το σενάριο για τα κοινά διαρκείας αποσκοπεί να φανερώσει τη συμπόρευση όλων των τμημάτων για έναν ενιαίο και αδιαίρετο σύλλογο, όπως επίσης και τη βοήθεια στη «μάνα του λόχου». Φυσικά, η συγκεκριμένη ιδέα και κυρίως, ο τρόπος με τον οποίον θα εφαρμοστεί είναι ακόμη προς συζήτηση, συνεπώς δεν πρόκειται να εφαρμοστεί άμεσα, δηλαδή από τη σεζόν 2019/20.