Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

7 Μαρ 2019

Δεν υπάρχει διοίκηση στον Παναθηναϊκό

Θα έλεγε κανείς ότι ο Παναθηναϊκός είναι… στον αυτόματο πιλότο. Δεν υπάρχει καμία διοίκηση, καθώς κανένα διοικητικό στέλεχος δεν ασχολείται με τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας. Πρόσφατα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έμεινε εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα λόγω του ατοπήματος να καθυστερήσει σε προπόνηση. Αυτή ήταν μια απόφαση που έχει κάθε λόγο ασφαλώς να πάρει ο προπονητής.
Ωστόσο, η διοίκηση έμεινε ανενεργή. Το προπονητικό τιμ θα μπορούσε κάλλιστα υπό νορμάλ συνθήκες να στείλει τον παίκτη σε κάποιο διοικητικό στέλεχος για να απολογηθεί. Ή να ακούσει εκείνος τι έχει να πει η διοίκηση για το εν λόγω ατόπημα που προχώρησε. Φυσικά, τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Διοίκηση στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει. Ένα «φάντασμα» που πληρώνει θα ήταν ο πιο εύστοχος τίτλος. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος δεν πατάει ασφαλώς στο γήπεδο, δεν επισκέφθηκε την ομάδα στο Κορωπί, δεν παρευρέθη στην κοπή της πίτας, αλλά ούτε συμμετέχει σε Γ.Σ (παρά μόνο στέλνει κάποιον εκπρόσωπο). Οπότε, δεν υπάρχει καμία διοίκηση να «πιλοτάρει» την ομάδα σε άλλα θέματα πέρα από εκείνα των πληρωμών.