Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

2 Μαρ 2019

Στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να "γκρεμίσουν"

Σίγουρα η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη στον Ολυμπιακό, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας και το γεγονός ότι η ομάδα πηγαίνει για δεύτερη σερί σεζόν χωρίς την κατάκτηση ενός τίτλου. Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και απογοήτευση σε όλη την ομάδα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σκοπό να «γκρεμίσουν» ό,τι έχουν φτιάξει μέχρι τώρα.
Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να «χτίσουν» πάνω σε αυτό που έχουν δημιουργήσει και όχι να ξεκινήσουν πάλι από το μηδέν όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι ίδια η φετινή σεζόν με την περσινή. Φέτος ο Ολυμπιακός έδειξε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να «χτίσουν» πάνω στις βάσεις που υπάρχουν και έχουν μπει απ' αυτή την χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος και ο σκοπός των Πειραιωτών, να μη μηδενίσουν και «γκρεμίσουν» τα πάντα, γιατί το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μίας ομάδας από την αρχή έχει ήδη γίνει από το περασμένο καλοκαίρι.
Πηγή: redking.gr