Ο Μάνταλος 'ψάχνεται' να φύγει από την ΑΕΚ Έκατσαν στο χορτάρι να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία Αδιανόητο γκολ από φάουλ πίσω από τη σέντρα Απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στο Κόπα Άφρικα Σκοράρει...κοιτάζοντας αλλού!

2 Μαρ 2019

"Τρέχουν" για την αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και οι εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσει είναι ουκ ολίγες. Οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο να καταθέσουν τον φάκελό τους μέχρι την Δευτέρα 1η Απριλίου. Τα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, κυρίως οικονομικής φύσεως, είναι αρκετά και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται επί ποδός.
Στόχος φυσικά να αποφευχθούν τα περσινά και η ομάδα να μπορεί να κάνει μεταγραφές, ώστε να μην αντιμετωπίσει τα περσινά προβλήματα με περιορισμό στις μεταγραφές και αφαίρεση βαθμών. Οι πράσινοι αποπλήρωσαν υποχρεώσεις το μεσημέρι της Πέμπτης που αφορούσαν ασφαλιστικά ταμεία και Εφορία. Από κει και πέρα, υπάρχουν ακόμη μερικές περιπτώσεις πιστωτών, με τους οποίους δεν έχει γίνει κάποια συμφωνία για διακανονισμό… έστω και προφορικά. Για αυτές τις περιπτώσεις «τρέχει» αδιάκοπα ο Παναθηναϊκός με τις ομάδες εργασίας να δουλεύουν πυρετωδώς για να προλάβουν οι πράσινοι το deadline στις 31/3 (άγνωστο εάν και φέτος θα δοθεί παράταση). Πάντως, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετά ραντεβού μεταξύ του οικονομικού επιτελείου του τριφυλλιού και του Γιάννη Αλαφούζου για το θέμα της αποπληρωμής των 2,5 εκατ. ευρώ που χρειάζεται ο σύλλογος μέχρι το τέλος του μήνα.