Ο Άρης έβαλε τρία γκόλ και λίγα ήταν Εκτός τόπου και χρόνου η ΑΕΚ Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε αλλά θα ενισχυθεί μεταγραφικά Η Λίβερπουλ σήκωσε και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ Μεγάλη η οικονομική ζημιά για την Πόρτο

12 Δεκ 2018

Ο Δώνης "φρεσκάρει" το κέντρο του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Δώνης παρατηρεί στα τελευταία παιχνίδια ότι ο Κουρμπέλης δείχνει καταπονημένος από τις συνεχόμενες συμμετοχές του στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδος για το «Nations League». Ο Εργκούς Κάτσε είναι πιο φρέσκος την τελευταία περίοδο έχοντας πετύχει παράλληλα και δυο τέρματα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.
Συνεπώς, ο Δώνης ίσως και να δώσει στον Αλβανό μέσο την ευθύνη της πρώτης πάσας, ώστε να αναπτυχθεί πιο ορθολογικά η πράσινη ομάδα. Ο «Κουρμπέ» θα’χει λιγότερα τρεξίματα, την στιγμή που είναι ένας ικανότατος παίκτης για να δώσει στήριγμα στον Κάτσε την κατάλληλη στιγμή. Άλλο ένα σενάριο που προκύπτει είναι η χρησιμοποίηση του Χατζηθεοδωρίδη στα χαφ για να ενισχυθούν κι άλλο τα τρεξίματα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα λειτουργήσει ως αριστερός εσωτερικός μέσος σε σχήμα με ρόμβο.