Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

12 Δεκ 2018

Ο Τουρέ κόστισε ακριβά στον Ολυμπιακό

Ο Γιάγια Τουρέ κόστισε στον Ολυμπιακό κατά τη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι πέντε χιλιάδες ευρώ το λεπτό, μετά τα 230 λεπτά στα οποία αγωνίστηκε μέχρι να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιβοριανός μέσος είχε υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες οικονομικές απολαβές που έφταναν τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ.
Μετά τη συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, ο Τουρέ εισέπραξε τα μισά χρήματα, από αυτά που προβλέπονταν βάσει συμβολαίου. Ο βετεράνος μέσος αγωνίστηκε σε συνολικά πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στις πέντε χιλιάδες ευρώ ανά λεπτό συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται η εφορία και τα μπόνους που προβλέπονταν στο συμβόλαιο του παίκτη. Ο Τουρέ δεν υπολογίζονταν από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήταν σύμφωνος με την αποχώρηση του παίκτη από το ρόστερ της ομάδας.