Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

5 Ιουλ 2018

Υιοθετεί και η ΟΥΕΦΑ την τέταρτη αλλαγή

Στο Μουντιάλ της Ρωσίας, που είναι σε εξέλιξη, γράφτηκε ιστορία. Στην αναμέτρηση της οικοδέσποινας με την Ισπανία, οι δύο ομάδες έκαναν και τέταρτη αλλαγή στην παράταση, δυνατότητα που είχε δώσει η FIFA με απόφασή της. Τώρα ήρθε η σειρά της UEFA να ανακοινώσει ότι αυτό μπορεί να συμβεί από τη νέα σεζόν και σε δικές της διοργανώσεις, δηλαδή στο Champions League, στο Europa League και στο Super Cup.
Συγκεκριμένα, θα γίνονται οι τρεις αλλαγές στην κανονική διάρκεια, όπως ισχύει μέχρι σήμερα και αν ένα ματς πάει στην παράταση, δίνεται η δυνατότητα τέταρτης αλλαγής. Αυτό μπορεί να γίνει και στα τελικά του UEFA Nations League, αλλά και στις αντίστοιχες διοργανώσεις των γυναικών. Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι αν μια ομάδα έχει κάνει δύο αλλαγές στην κανονική διάρκεια, μπορεί να κάνει ακόμη δύο στην παράταση. Μια ακόμη σημαντική απόφαση είναι ότι στον πάγκο μπορούν να κάθονται 12 ποδοσφαιριστές, δηλαδή θα δηλώνεται 23άδα, μεταξύ άλλων στις εξής διοργανώσεις: UEFA Super Cup 2018, UEFA Nations League 2018-19 και European Football Championship 2018-20.