Αυτούς 'βλέπει' ο Μαρτίνς για τη θέση του Λάζαρου Σε...ρηχά νερά ο Μάνταλος Ο ΠΑΟΚ δικαιώνεται για την επένδυση στον Άκπομ Αβέβαιο το μέλλον του Τάσου Δώνη στη Στουτγάρδη Ανόρθωση σαν να λέμε...Παναθηναϊκός του Αλαφούζου

19 Μαΐ 2018

Εκτός απροόπτου ο Ούμπιντες συνεχίζει στον Ατρόμητο

Μία από τις υποθέσεις που απασχολούν τους φίλους του Ατρόμητου είναι η ανανέωση του Χαβιέ Ούμπιντες στην ομάδα. Το συμβόλαιο του φυσικού αρχηγού της ομάδας λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι δύο πλευρές έχουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Αφενός ο Ατρόμητος θέλει να κρατήσει "τη σημαία στον ιστό" της καθώς συνεκτιμώνται τόσο η αγωνιστική προσφορά όσο και η εξωαγωνιστική, μιας και ο ρόλος του στα αποδυτήρια του Ατρόμητου είναι πρωτεύων.
Συν τοις άλλοις τα εργομετρικά του και τη φετινή σεζόν παρά το γεγονός ότι πάτησε τα 35 χρόνια ήταν εκ των τριών καλύτερων. Ο ίδιος φυσικά επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σίγουρα για έναν ακόμα χρόνο και έχει ως απόλυτη προτεραιότητά του τον Ατρόμητο, αναγνωρίζοντας όλα όσα του έχει προσφέρει η ομάδα στα πέντε χρόνια συνεργασίας. Οι δύο πλευρές έχουν καθορίσει ραντεβού για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αν δε προκύψει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη τότε Ούμπιντες και Ατρόμητος θα συνεχίσουν μαζί.