'Ο Πασχαλάκης πρόσβαλλε τον ΠΑΟΚ' Όχι θεοποιήσεις παικτών, τα κεφάλια κάτω στον Παναθηναϊκό Η ΑΕΚ μπορεί να βασιστεί στον Άλεφ Εργαλείο και...λαχείο ο Καμαρά στον Ολυμπιακό Ο Λοτζέσκι ξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό

19 Μαΐ 2018

Εκτός απροόπτου ο Ούμπιντες συνεχίζει στον Ατρόμητο

Μία από τις υποθέσεις που απασχολούν τους φίλους του Ατρόμητου είναι η ανανέωση του Χαβιέ Ούμπιντες στην ομάδα. Το συμβόλαιο του φυσικού αρχηγού της ομάδας λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι δύο πλευρές έχουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Αφενός ο Ατρόμητος θέλει να κρατήσει "τη σημαία στον ιστό" της καθώς συνεκτιμώνται τόσο η αγωνιστική προσφορά όσο και η εξωαγωνιστική, μιας και ο ρόλος του στα αποδυτήρια του Ατρόμητου είναι πρωτεύων.
Συν τοις άλλοις τα εργομετρικά του και τη φετινή σεζόν παρά το γεγονός ότι πάτησε τα 35 χρόνια ήταν εκ των τριών καλύτερων. Ο ίδιος φυσικά επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σίγουρα για έναν ακόμα χρόνο και έχει ως απόλυτη προτεραιότητά του τον Ατρόμητο, αναγνωρίζοντας όλα όσα του έχει προσφέρει η ομάδα στα πέντε χρόνια συνεργασίας. Οι δύο πλευρές έχουν καθορίσει ραντεβού για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αν δε προκύψει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη τότε Ούμπιντες και Ατρόμητος θα συνεχίσουν μαζί.