Άρχισαν οι 'μουρμούρες' για τον Ουζουνίδη Οι απίστευτες πρωτιές του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί τον Βλαχοδήμο Ο Σάντσες βρίσκεται στα...χειρότερα του Αυτό είναι από τα ομορφότερα γκολ της χρονιάς!

9 Μαΐ 2018

ΑΕΚ και Λάζαρος θα τα βρούν με μια αμοιβαία οπισθοχώρηση

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ, στο τελευταίο ματς της σεζόν αλλά και κατά την πρωταθληματική παρέλαση στην Νέα Φιλαδέλφεια, με το «δεν θα φύγεις από δω ποτέ Λάζαρε» να δεσπόζει. Έτσι, ο Λάζαρος βρήκε ένα οικογενειακό κλίμα, σε μία ομάδα που αγαπήθηκε, τόσο από τον κόσμο, όσο και από όλους εντός αποδυτηρίων, γεγονός που δεν είχε συναντήσει σε καμία ομάδα που αγωνίστηκε, σε τέτοιο βαθμό.
Όλα αυτά οφείλονται εκτός από την συνεισφορά του στα φετινά επιτεύγματα της ομάδας και στην επαγγελματική συμπεριφορά που έχει να επιδείξει εντός αποδυτηρίων. Κατάφερε, συνοπτικά, να «αναγεννηθεί» μέσα από την ΑΕΚ. Η Ένωση εμπιστεύτηκε έναν παίκτη που δεν είχε εντυπωσιακές, από θέμα αποτελεσματικότητας, σεζόν στην Ιταλία, απορρίπτοντας περιπτώσεις παικτών, με «παρότρυνση» του Τίγρη, ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο. Απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους χρόνους της ομάδας, κάνοντας την καλύτερη αγωνιστική σεζόν της καριέρας του και έχοντας μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα φετινά αποτελέσματα, σε κρίσιμους αγώνες. Και οι δύο πλευρές, δηλαδή, έχουν δώσει και έχουν πάρει μέχρι στιγμής πολλά πράγματα από την συνεργασία αυτή. Το γνωρίζουν αμφότερες και με μία αμοιβαία οπισθοχώρηση του εγωισμού, η συμφωνία δεν θα είναι δύσκολη.
Πηγή: aek1924.gr