Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

10 Φεβ 2018

Ο Πέρεθ "ξεψαχνίζει" τον Νεϊμάρ πριν τον πάρει στη Ρεάλ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, έχει ξεκινήσει έρευνα για να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα σχετικά με την προσωπική ζωή του Νεϊμάρ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού.  Σύμφωνα με την Sport, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκοπό να σηκώσει κάθε πέτρα προκειμένου να μάθει και να είναι σίγουρος για τον παίκτη, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε απορρίψει πρόταση της «Βασίλισσας» το 2013, πως δεν θα μετατραπεί στην μεταγραφική αποτυχία του αιώνα.
Η μεγαλύτερη ανησυχία του Πέρεθ δεν αφορά τις ικανότητες του παίκτη εντός αγωνιστικού χώρου αλλά οι ασχολίες του εκτός αυτού. Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων θέλει να μάθει με ποιους συναναστρέφεται στις εξόδους του, τι επιρροή έχουν πάνω του, ώστε να είναι σίγουρος ότι θα προσαρμοστεί σωστά και δεν θα παρασυρθεί από τη νυχτερινή ζωή της ισπανικής πρωτεύουσας.  Στην έρευνα συμπεριλαμβάνεται και ο φάκελος «Μπαμπάς Νεϊμάρ», καθώς ο πρόεδρος των «μερένχες» θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα ως προς την επαγγελματική σχέση που έχουν πατέρας και γιος. Το μεγάλο αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης υποπτεύεται πως η φυγή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα ήταν έργο του πατέρα του, όμως ο ρόλος του παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστος.