Τι μπορείς να περιμένεις από τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού; Αποχαιρέτησαν με κλάματα την εθνική Γαλλίας Χτύπημα σε αντίπαλο που θα ζήλευε και ο...Μπρους Λι! Οι υψηλές θερμοκρασίες ανησυχούν το Τόκιο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

6 Αυγ 2017

Οι παίκτες του Άρη είδαν έναν...άλλο Σπανό

Το διαφορετικό πρόσωπο του έλληνα τεχνικού είδαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στη χθεσινή προπόνηση. Αιτία η έλλειψη συγκέντρωσης που διαπίστωσε από την αρχή του προγράμματος. Μετά το τέλος της πρώτης άσκησης ο συνήθως χαμογελαστός Σπανός εξεμάνη και έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του: "Διαπιστώνω ότι κάποιοι δεν έχετε όρεξη σήμερα, σαν να βαριέστε. Όποιος δεν μπορεί να το πει και να πάει στο ξενοδοχείο" είπε αρχικά και απαίτησε:
"Να βγάλετε διάθεση και ένταση που είναι πολύ σημαντικά στοιχεία στην προετοιμασία μαζί με αυτοσυγκέντρωση". Οι παρατηρήσεις συνεχίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και είχαν αποδέκτη τον Αντώνη Καπνίδη. Ο επιθετικός του Άρη, σε μια φάση έπεσε κάτω ζητώντας πέναλτι αναγκάζοντας τον προπονητή του να σταματήσει την προπόνηση και με έντονο ύφος να του κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις: "Τι έγινε Καπνίδη, πέναλτι θέλεις; Εσύ πρέπει να τους βάζεις στην εστία και όχι να διαμαρτύρεσαι. Τέτοια έκανες πέρσι και είδες την κατάληξη" του είπε. Η διαφορά βέβαια με τον Σπανό είναι ότι στο τέλος της προπόνησης πήγε κατευθείαν στον νεαρό παίκτη του Άρη και του εξήγησε γιατί αντέδρασε έτσι.
Πηγή: allaboutaris.com