ΕΠΟ και ΕΕΑ 'θάβουν' τις εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ για ύποπτα ματς 'Ρε πάτε καλά; Ντροπή να χάνετε από την Λαμία' Να εμφανιστεί με το πάθος του Σαν Σίρο και στο πρωτάθλημα Ο Μέσι έκανε...ρουσφέτι στον Μασεράνο Ο Κέιν...προσγείωσε ανώμαλα την Ρεάλ

6 Αυγ 2017

Οι παίκτες του Άρη είδαν έναν...άλλο Σπανό

Το διαφορετικό πρόσωπο του έλληνα τεχνικού είδαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στη χθεσινή προπόνηση. Αιτία η έλλειψη συγκέντρωσης που διαπίστωσε από την αρχή του προγράμματος. Μετά το τέλος της πρώτης άσκησης ο συνήθως χαμογελαστός Σπανός εξεμάνη και έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του: "Διαπιστώνω ότι κάποιοι δεν έχετε όρεξη σήμερα, σαν να βαριέστε. Όποιος δεν μπορεί να το πει και να πάει στο ξενοδοχείο" είπε αρχικά και απαίτησε:
"Να βγάλετε διάθεση και ένταση που είναι πολύ σημαντικά στοιχεία στην προετοιμασία μαζί με αυτοσυγκέντρωση". Οι παρατηρήσεις συνεχίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και είχαν αποδέκτη τον Αντώνη Καπνίδη. Ο επιθετικός του Άρη, σε μια φάση έπεσε κάτω ζητώντας πέναλτι αναγκάζοντας τον προπονητή του να σταματήσει την προπόνηση και με έντονο ύφος να του κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις: "Τι έγινε Καπνίδη, πέναλτι θέλεις; Εσύ πρέπει να τους βάζεις στην εστία και όχι να διαμαρτύρεσαι. Τέτοια έκανες πέρσι και είδες την κατάληξη" του είπε. Η διαφορά βέβαια με τον Σπανό είναι ότι στο τέλος της προπόνησης πήγε κατευθείαν στον νεαρό παίκτη του Άρη και του εξήγησε γιατί αντέδρασε έτσι.
Πηγή: allaboutaris.com