Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τις...ανάσες του Βιεϊρίνια Δύσκολος ο επαναπατρισμός του Κλάους, αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του Στη Γκενκ το σκέφτονται για τον Ουάρντα Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

8 Αυγ 2017

Ζαλγκίρις και Εφές ήρθαν πιο...κοντά

Σε μία ιδιαίτερα πρωτότυπη κίνηση, η Ζαλγκίρις Κάουνας υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με την Εφές και ανακοίνωσε την... σύνδεσή της με τον τουρκικό σύλλογο. Όπως ανακοίνωσε η Ζαλγκρίς, οι δύο ομάδες υπέγραψαν ένα πρωτόκολλο συνεργασίας που εκτείνεται σε πολλά επίπεδα και μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες ανάμεσα στους συλλόγους, τόσο στον τομέα της ανάπτυξης όσο και στο κομμάτι του marketing.
Στην επίσημη ενημέρωση των Λιθουανών γίνεται αναφορά στις εξαιρετικές σχέσεις των δύο ομάδων, στην αρμονία και την φιλία που έχουν δημιουργήσει οι φίλαθλοί τους στο πέρασμα των χρόνων αλλά και σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που συνέβη στις 21 Μαρτίου 2017, στην Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down . Τότε, δύο Τούρκοι έφηβοι με σύνδρομο Down βρέθηκαν στη Λιθουανία ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Εφές με την Ζαλγκίρις. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, τα δύο παιδιά ήρθαν κοντά και ανέπτυξαν δεσμούς με Λιθουανούς αθλητές με σύνδρομο Down που ήταν στο γήπεδο, κάτι που συντέλεσε σημαντικά στην επιτυχία της επίσκεψής τους. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός αποτέλεσε την αφορμή για το πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο θα γίνει ακόμα πιο... ξεκάθαρο στις μελλοντικές κινήσεις των συλλόγων.