Τι μπορείς να περιμένεις από τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού; Αποχαιρέτησαν με κλάματα την εθνική Γαλλίας Χτύπημα σε αντίπαλο που θα ζήλευε και ο...Μπρους Λι! Οι υψηλές θερμοκρασίες ανησυχούν το Τόκιο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

13 Αυγ 2017

Προσπάθεια από τον Λουτσέσκου τόνωσης της ψυχολογίας

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το υλικό του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχτηκε πως πρόκειται για ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο είχε σε εκτίμηση και πέρσι, όντας στον πάγκο της Ξάνθης. Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ επανέλαβε αρκετές φορές πως το ρόστερ διαθέτει αρκετές ποιοτικές μονάδες, παίκτες με εξυπνάδα και ταχύτητα, παίκτες που μπορούν να κρίνουν παιχνίδια. Την ίδια φιλοσοφία προσπάθησε με το "καλημέρα" να περάσει και στους "ασπρόμαυρους", σε μια προσπάθεια ανύψωσης και τόνωσης της ψυχολογίας.
Ο Λουτσέσκου παραδέχτηκε πως μέσα από την σκληρή δουλειά, θα επέλθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εμφανίστηκε απαιτητικός απέναντι στους παίκτες του καθώς όπως ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά... τους πιστεύει! Ενδεικτική ήταν η απάντηση του Λουτσέσκου και στην ερώτηση για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας πως προτεραιότητά για εκείνον είναι το ρόστερ που ήδη διαθέτει και κατόπιν η κάλυψη των αδυναμιών με μεταγραφές: "Η ομάδα είναι πολύ καλή και ποιοτική. Θα μιλήσουμε και θα δούμε εάν θέλουμε άλλους παίκτες. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω και απαιτήσεις", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος.