Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

3 Ιουλ 2017

Με χρήση video και το Μουντιάλ

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τζιάνι Ινφαντίνο από τις δοκιμές της χρήσης βίντεο για τη βοήθεια των διαιτητών στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και πλέον η FIFA ετοιμάζεται και για το Μουντιάλ της Ρωσίας, το επόμενο καλοκαίρι! Ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου δεν βρήκε τίποτα αρνητικό στον τρόπο με τον οποίο έγινε χρήση της βοήθειας του βίντεο από τους ρέφερι στα γήπεδα της Ρωσίας, έχοντας συνεννόηση με βοηθούς σε βαν έξω από το γήπεδο.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στην Αγία Πετρούπολη: «Δεν βλέπω να στέκεται κάποιο εμπόδιο στη χρήση της τεχνολογίας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο... Μέχρι στιγμής όλα έχουν πάει καλά, ήταν επιτυχείς οι δοκιμές. Ακόμα μαθαίνουμε, βελτιωνόμαστε και συνεχίζουμε τα τεστ...Δίχως το βίντεο, το Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα ήταν λιγότερο δίκαιο. Θα ήταν μια άλλη διοργάνωση...».