Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

22 Ιουλ 2017

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί στο Βελιγράδι

Ναι, η ατμόσφαιρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι θα είναι «καυτή». Το «Παρτιζάν Στέντιουμ» θα είναι γεμάτο, ενδέχεται να ανοίξει και το βόρειο πέταλο, όπως γράφεται. Αλλά κι ο Ολυμπιακός εδώ που τα λέμε, δεν είναι καμία άπειρη ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε Τορίνο, Λισαβόνα, Ζάγκρεμπ, Ισπανία, τόσες και τόσες φορές και σε πολλές άλλες έδρες. Και πιο «καυτές» και πιο δύσκολες. Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα, με το παιχνίδι αυτό να γίνεται δύσκολο, απλά και μόνο λόγω μιας ιδιαιτερότητας.
Αλλιώς, θα ήταν το μεγάλο φαβορί, το αδιαφιλονίκητο. Τόσα χρόνια, όμως, που παίζει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, έχει δείξει χαρακτήρα και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Ας κάνουν ό,τι θέλουν οι οπαδοί της Παρτιζάν, που για αυτούς, έχει σχεδόν 800 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο από την UEFA η ομάδα συνολικά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, θα μπουν στο γήπεδο να κάνουν το παιχνίδι τους και μπορούν να κερδίσουν. Εδώ έχουν κερδίσει την Άρσεναλ, άρα με την Παρτιζάν τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα από άποψης διαφοράς ποιότητας του αντιπάλου.
Πηγή: gavros.gr