Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

25 Ιουλ 2017

Ο Παναθηναϊκός θέλει πίσω τον Κόνιαρη

Ο Αντώνης Κόνιαρης το περασμένο καλοκαίρι άφησε την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, μετακομίζοντας στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν ήταν στα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη για τη σεζόν 2016-17 κι έτσι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει το περασμένο καλοκαίρι, αν και οι «πράσινοι» είχαν οψιόν ανανέωσης, με αποτέλεσμα ο διεθνής γκαρντ να μείνει ελεύθερος κι εν συνεχεία να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα, με την εφημερίδα Live Sport οι πράσινοι ενδιαφέρονται να τον εντάξουν εκ νέου στο δυναμικό τους.
Ο 20χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και καθώς έχει λήξει το buy-out που είχε και έφτανε στα 400.000 ευρώ, πλέον με μία καλή πρόταση ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να τον επανεντάξει στο ρόστερ του. Πάντως θα πρέπει να τονιστεί πως στο μυαλό του παίκτη υπάρχει πάντα η περίπτωση του NBA.