Ο Ουζουνίδης πρέπει να αλλάξει την νοοτροπία του Παναθηναϊκού Οριστικά μένει στη Ρόμα ο Μανωλάς Αποδοκίμασαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ Τρίβουν τα χέρια τους με τον Κούτρη στον Ολυμπιακό Επική ανακοίνωση συνδέσμου φιλάθλων της Λάρισας

25 Ιουλ 2017

"Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν το αγοράζεις με μεταγραφές"

Ο Λοράν Μπλαν έστειλε μήνυμα προς τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν υπογραμμίζοντας πως δε μπορούν να «αγοράσουν» το Champions League, μέσω μετεγγραφών. Ο πρώην τεχνικός των Παριζιάνων τόνισε πως αν αποκτηθεί τελικά ο Νεϊμάρ Τζούνιορ θα πρόκειται για μια σπουδαία μετεγγραφή για τη γαλλική ομάδα, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα της δώσει άμεσα και τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της Ευρώπης. Χαρακτηριστικά, ο Μπλαν τόνισε: «Η Παρί θέλει να γίνει ένας σπουδαίος ευρωπαϊκός σύλλογος.
Είναι μια ομάδα με απίστευτη οικονομική δυναμική. Με παίκτες επιπέδου όπως αυτό του Νεϊμάρ, η Παρί θα μπορούσε να είναι σπουδαία στο μέλλον. Το Champions League μ' αυτόν ή με άλλους παίκτες παίρνει χρόνο. Είναι μία διοργάνωση που κερδίζεις όχι μόνο ξοδεύοντας εκατομμύρια. Το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί έτσι. Ένας σύλλογος χρειάζεται σταθερότητα».