Η ΑΕΚ επέστρεψε στους τίτλους Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Λαμία Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Σιμόες Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

24 Ιουλ 2017

Ο Σαββίδης θέλει να τελειώνουν οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει δώσει εντολή στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να ολοκληρώσουν άμεσα τις μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας, έτσι ώστε να κλείσει τις επόμενες ημέρες το ρόστερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» είχε συνομιλία με τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος θα αναλάβει να τελειώσει τις μετεγγραφές του κεντρικού αμυντικού και του κεντρικού μέσου. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά έχει ήδη προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις παικτών για τις συγκεκριμένες θέσεις, για τις οποίες έχει δώσει τη συγκατάθεσή του ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.
Ο Σαββίδης είναι ενημερωμένος για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας και περιμένει από τους «ασπρόμαυρους» να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.