Η ΑΕΚ κινείται για να 'δέσει' τον...ελληνικό κορμό της Ο Χάσι πρέπει να δώσει κι άλλον χρόνο στον Μπεν  Διακινούσε κοκαϊνη για τα...έξοδα της ομάδας του! 'Όχι στη Τουρκία το EURO 2024' Βάδισε γονατιστός σε όλο το γήπεδο για να εκπληρώσει το τάμα του!

4 Ιουλ 2017

Τα "βρίσκει" ο Σιμεόνε με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τους εκπροσώπους του Ντιέγκο Σιμεόνε, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, έως το 2020. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», οι ιθύνοντες των «ροχιμπλάνκος» θέλουν να διατηρήσουν τον Αργεντινό τεχνικό στον πάγκο της ομάδας τους και τα επόμενα χρόνια, βάζοντας παράλληλα «φρένο» στις βλέψεις άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων για την πρόσληψή του στην τεχνική τους ηγεσία.
Ο Σιμεόνε εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στους Μαδριλένους και τα επόμενα χρόνια και φέρεται να περιμένει την τελική πρόταση της διοίκησης. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο «Τσόλο» επιθυμεί συμβόλαιο έως το 2019. Το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός τεχνικός λήγει το 2018.