Η ΑΕΚ συνήθισε την μοναξιά της κορυφής  Ο Λεμονής έχει βελτιώσει αισθητά τον Ολυμπιακό Ο Ουζουνίδης προχωράει σε μεγάλες αλλαγές του ρόστερ Το φόβητρο της Τούμπας Η ΑΕΚ 'βύθισε' την Αούστρια στην εσωστρέφεια

19 Ιουλ 2017

Ο Τόμιτς απέρριψε πρόταση του Ερυθρού Αστέρα

Η φυγή του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Ερυθρό Αστέρα υποχρέωσε τη διοίκηση του σερβικού συλλόγου να αναζητήσει στην αγορά τον διάδοχό του. Το όνομα του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν ένα από αυτά, για να προκύψει η αρνητική απάντηση του έμπειρου τεχνικού. Την ίδια ώρα βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ερυθρός Αστέρας "χτύπησε την πόρτα" του Μίλαν Τόμιτς, ζητώντας να μάθει αν είναι διαθέσιμος για την επόμενη σεζόν.
Η απάντηση που πήρε; "Υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για του χρόνου", πράγμα που έβαλε πρόωρο τέλος στις όποιες φιλοδοξίες των ανθρώπων της σερβικής ομάδας να προχωρήσουν περισσότερο το θέμα. Το μεγάλο πρόβλημα για τους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου είναι πως βρίσκουν διαρκώς κλειστές πόρτες τις τελευταίες ημέρες, κυρίως λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει σχετικά με την ανταγωνιστικότητα του ρόστερ που θα δημιουργηθεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.